- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Про обмеження у русі деяких транспортних засобів

26 квітня 2022 року проведено позачергове засідання Павлоградської міської комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на якому розглянуто питання «Про обмеження у русі деяких транспортних засобів».

У зв’язку з Військовою агресією Російської Федерації проти України Указом Президента України від 24.02.2022 №64/2022 введено воєнний стан в Україні.    З цього часу у громадян на території міста виникає занепокоєння у paзi руху транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів «прямострум», iншi вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач, а також транспортних засобів, водії яких застосовують агресивне водіння. Рух таких транспортних засобів окремими громадянами сприймається, як переміщення військової техніки або застосування боєприпасів

За підсумками вивчення та обговорення ситуації, що склалася, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, недопущення у місті Павлоград соціальної напруги, комісія вирішила заборонити на території міста Павлоград рух транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів «прямострум» та iншi вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач.

 

 

 

Відділ з питань НС та ЦЗН міської ради