- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Про опалювальний сезон у нашому місті

Сьогодні міський голова А.О. Вершина відвідав котельню на вул. Тельмана.                                          Ця котельня розпочала роботу в цьому році і сьогодні знаходиться на обслуговуванні КП «Павлоград Трансенерго» та постачає тепло у 33 житлових будинки прилеглого мікрорайону.  Її перевага полягає у зручності управління та в тому, що початок її роботи не залежить від надання номінації на газ від  НАК «Нафтогаз України». Комунальне підприємство самостійно купує газ для її роботи. Крім того на обслуговуванні комунального підприємства знаходяться й інші автономні котельні бюджетних установ міста.

За словами Анатолія Олексійовича процес  встановлення котелень у закладах бюджетної сфери триватиме і надалі, що забезпечуватиме включення тепла незалежно від офіційного початку опалювального сезону.

На сьогоднішній день усі медичні заклади міста дитячі садочки, які мають власні автономні котельні, вже опалюються.

За словами начальника КП «Павлоградтеплоенерго» А.Р. Дубовського централізована система теплопостачання розпочне роботу найближчим часом.

Під час зустрічі піднімалося питання щодо збільшення тарифу за послугу теплопостачання, однак це зумовлено збільшенням тарифу на газ, який надано НАК «Нафтогаз України» і місто, нажаль, не може вплинути на це питання.