- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Про проведення урочистої зустрічі, присвяченій Всесвітньому дню охорони праці.

Про проведення урочистої зустрічі, присвяченій Всесвітньому дню охорони праці.

28 квітня Україна разом з усім світом відзначає День охорони праці! За ініціативою Міжнародної організації праці для залучення уваги світової спільноти до питань охорони праці щорічно, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу відзначають цю важливу дату. Девіз всесвітнього дня охорони праці у 2014 році – «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних засобів на виробництві» .
У період з 20.03.2014г. за 20.04.2014г. розпорядженням міського голови від 04.03.2014г. № 54-р в місті був оголошений огляд-конкурс стану охорони праці, за 6 номінаціями серед: великих промислових підприємств, малих та середніх промислових підприємств, комунальних підприємств, закладів освіти, закладів охорони здоров’я, суб’єктів господарювання сфери торгівлі та послуг. Загальна чисельність учасників огляду-конкурсу склала 64.
28.04.2013р. відбулося святкове нагородження переможців VІІ регіонального огляду-конкурсу стану охорони праці та переможців конкурсу дитячого малюнка «Безпечна праця очима дітей» за участю творчих колективів міста.
За високі досягнення в сфері охорони праці, створення безпечних умов праці у відповідності до вимог нормативно-правових актів з охорони праці, відповідальне ставлення керівника та служби охорони праці до вирішення питань охорони праці, комісія визнала переможцями серед:
— великих промислових підприємств
– ДП НВО «Павлоградський хімічний завод» (генеральний директор –Шиман Леонід Миколайович);
— філія «Павлоградське енергопідприємство» ПАТ ДТЕК “Павлоградвугілля” (директор – Аргат Сергій Іванович);
— комунальних підприємств –КП «Павлоградтеплоенерго» (директор-Вовк Микола Вікторович);
— суб’єктів господарювання малого та середнього бізнесу – ПП “Сфера”
( директор- Крістєва Наталія Георіївна);
— закладів охорони здоров’я – Комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Павлоград» (головний лікар – Дуднікова Олена Іванівна);
— закладів освіти – Павлоградська загальноосвітня школа №8 (директор- Пономаренко Наталля Альбертівна) та дошкільний навчальний заклад № 16 «Світлячок» (директор- Земляна Валентина Тихонівна).

За високі досягнення з питань охорони праці, створення сучасної системи управління охороною праці відзначити грамотою наступні підприємства, установи та організації:

— серед великих промислових підприємств — Павлоградський механічний завод ( директор- Кириченко Володимир Євгенійович);
— серед великих промислових підприємств філія “Павлоградське управління по матеріально-технічному постачанню” ПАТ “ДТЄК Павлоградвугілля” (директор- Гутаревич Олександра Вікторівна);
— серед закладів охорони здоров’я – КЗ “Павлоградський пологовий будинок” ДОР” (головний лікар-Куцевол Наталія Олександрівна);
— серед закладів освіти – Павлоградська загальноосвітня школа № 15 (директор – Таран Лілія Василівна) та Дошкільний навчальний заклад № 28 «Дружба» (директор – Лисенко Інеса Вікторівна);
— серед суб’єктів господарювання сфери торгівлі та послуг – кафе “Парадиз” (приватний підприємець Олійник Олександр Якович).

За вагомий внесок в реалізацію державної політики в галузі охорони праці, відповідальне відношення до питань охорони праці та з нагоди святкування Дня охорони праці подяками міського голови нагородити:

— Солонська Людмила Олександрівна — начальник відділу охорони праці ПАТ “Завод Палмаш”;
— Бицко Алла Сергіївна- вихователь-методист Дошкільного навчального закладу №7 “Буратино”;
— Давидова Надія Іванівна – заступник директора з адміністративно-господарчої частини комунального позашкільного навчального закладу «Палац творчості дітей та юнацтва»;
— Тертишна Марія Іванівна- завгосп Павлоградського міського ліцею;
— Костюкова Марина Гаральдівна – головний лікар КЗ “Павлоградська міська лікарня №4” ДОР;
— Шанько Ігор Георгійович — приватний підприємець магазин “Ясень”.

За відповідальне відношення до питань охорони праці та з нагоди святкування Дня охорони праці грамотами нагородити:

— КЗ “Павлоградська міська лікарня №1”;
— ДЗ “Спеціалізована медико-санітарна частина №7 МОЗ України”.

Також серед учнів шкіл міста було проведено конкурс дитячого малюнку «Безпечна праця очима дітей». Конкурс проведений серед учнів 2-х вікових категорій: молодша і старша вікова категорія. Було відібрано 45 кращих робіт. Членами жюрі зазначено 13 найкращих робіт учнів, які нагороджені грамотою та цінними подарунками, а саме:
в молодшій віковій категорії:
— Зайченко Катерина ЗШ № 5
— Ноженко Віолетта ЗШ № 5
— Тихорська Юлія ЗШ № 5
— Фесенко Катерина ЗШ № 4
— Харабет Аліна ЗШ № 4
— Шкуланов Дмитро ЗШ № 15
— Копиця Олександр НВК № 14

в старшій віковій категорії:
— Деменіна Діана ЗШ № 18 з інтернатним відділенням
— Кузьмич Анастасія ЗШ № 11
— Кравченко Катерина ЗШ № 1
— Предко Олександра ЗШ № 17
— Кучеровська Анастасія ЗШ № 20
— Левченко Лоліта ЗШ № 20

Зі святом Вас – з Всесвітнім днем охорони праці! І нехай кожен день у нашому рідному краї буде наповнений щастям та благополуччям!