- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Про тимчасову зміну місця голосування виборців!

Постановою Центральної виборчої комісії № 893 від 13 вересня 2012 року встановлено порядок тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси.

Кожен  виборець,  який   в   день   чергових   виборів Президента України 31 березня 2019 року буде  знаходитись поза межами населеного пункту, в якому зареєстроване його місце проживання, і не зможе проголосувати на тій виборчій дільниці, до якої відноситься його виборча адреса, може тимчасово змінити своє місце голосування без зміни  виборчої адреси.

Для цього необхідно звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців.

При собі потрібно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України) та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування (довідка з місця роботи, договір найму житла, документ про право власності на житло тощо). Без  таких документів виборцю буде відмовлено у задоволенні заяви.

Для виборців, виборча адреса яких знаходиться на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя чи на тимчасово окупованих територіях районів, міст, селищ і сіл, їх частин у Донецькій та Луганській областях   і  які у даний час проживають на території нашого міста, досить пред’явити тільки паспорт.

Для  тимчасової  зміни  місця  голосування  виборцю необхідно  звернутися із заявою   до   відділу   ведення   Державного   реєстру   виборців  до  25  березня 2019 року включно.

Заява розглядається відділом ведення Державного реєстру виборців невідкладно, виборцю видається посвідчення  про тимчасову зміну місця голосування встановленої форми, яке потрібно пред’явити членам дільничної виборчої комісії при отриманні виборчого бюлетеня.

Чекаємо вас у відділі ведення Державного реєстру виборців за адресою:  м.Павлоград, вул. Соборна, 95, кабінет № 115,118.

Режим      роботи   з   08.00 до 17.00 перерва з 12.00 до 13.00;          п’ятниця   з  08.00  до  16.00   вихідні дні субота, неділя.

Контактні телефони  20-90-15,  20-90-14.

 

 

Відділ ведення

Державного реєстру виборців