- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Про туберкульозний диспансер у Павлограді

Мешканці Павлограда стурбовані тим, що у місті буде закритий туберкульозний диспансер, що може призвести до виникнення серйозних проблем. До виконкому Павлоградської міської ради надходить чимало звернень від городян про занепокоєння щодо даної ситуації.

Міський голова А.О. Вершина у своїх коментарях зазначав, що про цю проблему вже було відомо раніше і виконкомом було підготовлено і направлено листи до Міністерства охорони здоров’я, обласного департаменту та до народного депутата Р. Каптєлова. В них зазначалося, що закриття цього медичного закладу може призвести до розповсюдження туберкульозу, оскільки хвора людина має обов’язково отримати необхідне лікування, а не бути його розповсюджувачем.

Однак, нажаль, відповіді чи позитивних змін у вирішенні даної ситуації так і не було отримано. Впливати іншим способом місто не має можливості, оскільки тубдиспансер знаходиться у підпорядкуванні обласного департаменту охорони здоров’я.

Однак спроби щодо вирішення даної проблеми тривають, влада міста робить усе можливе, щоб керівництво області та країни почули про нашу проблему і не допустили закриття тубдиспансеру у Павлограді.