- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Про встановлення адаптивного карантину

17 лютого 2021 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення про запровадження адаптивного карантину. На всій території України, в тому числі і в Дніпропетровській області, з 24 лютого 2021 року будуть діяти обмеження «жовтого» рівня епідемічної небезпеки. Відповідно будуть послаблені деякі обмеження, а саме:

— дозволяється проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі) або наповненістю залів понад 50 відсотків місць у кожному окремому залі;

— робота суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) дозолена з 7-ї до 24-ї години, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Продовжена вимога щодо обов’язкового перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті в засобах індивідуального захисту.

Адаптивний карантин діятиме до 30 квітня, та в залежності від епідемічної ситуації, карантинні обмеження можуть посилюватися або послаблюватися.

 

Відділ з питань НС та ЦЗН