- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Про засідання Комітету з управління впровадженням Стратегії розвитку міста Павлоград

10 січня під головуванням міського голови А.О.Вершини відбулось чергове засідання Комітету з управління впровадженням Стратегії розвитку міста Павлоград.
Місто Павлоград працює згідно із Стратегією розвитку на період до 2020 року, затвердженою рішенням сесії міської ради від 22 лютого 2016 року № 89-5/VII (із змінами), в якій визначені пріоритетні напрямки розвитку громади та місцевої економіки: А. «Відкрите місто активного бізнесу та громади»; В. «Місто здоров’я»; С. «Енергоефективне місто»; D. «Комфортне та безпечне місто»; Е. «Місто якісної освіти».
На засіданні Комітету підведені підсумки реалізації проектів Стратегії за 2018 рік та обговорені шляхи розвитку міста у 2019 році.
У 2019 році буде продовжено реалізацію раніше розпочатих проектів, направлених на вирішення важливих для міста питань економічного та соціального розвитку. Це: ремонт та реконструкція автомобільних доріг та тротуарних доріжок, модернізація систем зовнішнього освітлення із застосуванням енергоефективних технологій, реконструкція скверів та парків, улаштування дитячих та спортивних майданчиків, реалізація проектів у галузі медицини, освіти, культури, спорту, розвиток підприємницької діяльності тощо.
У зв’язку із необхідністю, яка виникла в ході реалізації Стратегії розвитку міста Павлоград до 2020 року, вирішено винести на розгляд сесії міської ради питання про внесення змін до Стратегії, а саме: доповнити її новими оперативними цілями (проектами):
— Реконструкція будівлі плавального басейну та спортивних залів КБУ ФСК ім. В.М.Шкуренка;
— Капітальний ремонт спортивно-оздоровчого комплексу «Центр» по вул. Центральна;
— Облаштування майданчика для занять спортом з собаками в парку по вул.Комарова;
— Капітальний ремонт Виставкового центру із впровадженням енергозбереження;
— Сталість міського розвитку шляхом забезпечення містобудівною документацією;
— Забезпечення громадського порядку в місті (КП «Муніципальна варта»);
— Оснащення міста камерами відеоспостереження.

Відділ з економічних питань Павлоградської міської ради