- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Проект енергоефективності у виробничій сфері міста Павлоград

 

Зростаюча потреба у підвищенні ефективності використання ресурсів спонукає владу нашого міста на вирішення актуальних проблем, які необхідні для розвитку виробничої галузі. Підвищення енергоефективності наших підприємств — це запорука конкурентоспроможності як на внутрішньому, так і на міжнародному ринку. Ціна на енергоресурси буде підвищуватися в довгостроковій перспективі. Заходи з енергозбереження дають можливість підприємствам стати більш незалежними, а значить більш фінансово стабільними.
З метою сприяння економічного розвитку та завдяки пошуку нових шляхів і можливостей підвищення ефективності використання ресурсів у виробничих галузях міста, відділом з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики, разом з відділом розвитку споживчого ринку та підприємництва та ПрАТ «Павлоградхліб» було подано заявку для участі у проекті технічного співробітництва з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, що впроваджується Німецькою федеральною компанією GIZ.
Концепція впровадження пілотного проекту з енергоефективності включає три етапи:
1) детальний енергоаудит (результатом цього етапу буде звіт, що містить перелік економічно та технічно доцільні енергозберігаючі рішення для підприємства);
2) розробка рентабельного проекту з енергоефективності;
3) підтримка впровадження проекту.
Завдяки спільним зусиллям нам вдасться підвищити рівень знань з питань енергоефективності та потенціалу енергозбереження у промисловості нашого міста.

Інформацію надано
відділом з питань залучення інвестицій,реалізації проектів та регуляторної політики