- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Програма «ГІДНА ПРАЦЯ» в м.Павлоград.

Програма «ГІДНА ПРАЦЯ» в м.Павлоград

З 23 січня 2018р. в м.Павлоград в приміщенні Центральної бібліотеки розпочато ще один навчальний модуль програми «Гідна праця», організатором якого виступає Український фонд соціальних інвестицій, організатори-тренери – консалтингова компанія «Нова Персона», який буде тривати три дні.
У навчальному модулі беруть участь переселенці та мешканці міста, яких розділено на дві групи та які займаються за індивідуальними програмами.
Перша група вирішує проблему працевлаштування та пошук кращої роботи. Навчання проходить за темами «як правильно написати резюме», «ефективні комунікації задля покращення взаєморозуміння в колективі», «успішна співбесіда», «мистецтво самопрезентації».

Друга група складається з тих хто хоче створити власний бізнес. Учасники отримують знання щодо «бізнес планування», «правила складання бізнес-плану», «види бізнес-планів, поширені помилки і прорахунки», «планування матеріальних і фінансових потоків».Завдяки цій програмі переселенці та місцеві мешканці вдосконалять свої професійні навички, навчаться презентувати себе, працювати з відмовами та досягати цілей, а також активно шукати роботу та отримають початкові знання щодо відкриття власної справи.