- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

31.08.2016  в міськвиконкомі відбулася чергова апаратна нарада під керівництвом міського голови Вершини А.О.

Анатолій Олексійович проінформував присутніх, що заходи,  які відбулися на минулому тижні (День Державного Прапора України, День незалежності України, День шахтаря) пройшли без порушень громадського порядку та висловив подяку усім організаторам, які приймали участь в підготовці свят. Але при цьому було  наголошено на недоліки, які необхідно врахувати при проведенні наступних свят у місті, а саме: продовжити освітлення вулиць міста до ранку та продовжити графік роботи міського транспорту.

На нараді було обговорено питання щодо підвозу дітей до шкіл з віддалених районів міста. Даним транспортом будуть користуватися виключно діти. Начальнику відділу освіти надано доручення підготувати зручний графік по доставці дітей.

Керівники служб міста проінформували  присутніх  про підписання паспортів готовності до опалювального сезону 2016-2017р. на своїх об’єктах.

Начальник фінансового управління повідомила, що за 8 місяців 2016р. забезпечено виконання планових показників бюджету на 107-108%, понадпланові надходження складають 6,2 млн.грн.

Начальник відділу освіти повідомила, що дитячий фонд ООН «Юнісеф» обрав 5 садочків (№№ 5,47,53,61,65), в яких  починаючи з листопада 2016р. будуть проводитись ремонтні роботи з метою відкриття 7 додаткових груп. Кошти на роботи та обладнання надає «Юнісеф».

Після апаратної наради міський голова  разом зі спеціалістами виїхав на вул.Полтавську з метою перевірки додержання строків закінчення робіт по ремонту дороги та розгляду питання щодо забезпечення безпечного переходу до школи №2.