- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

Під керівництвом міського голови Анатолія Олексійовича Вершини 04 жовтня 2016 року відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб та держустанов, на якій було підведено підсумки роботи за  попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися підготовки до опалювального періоду, ліквідації наслідків  після вибуху в житловому будинку по вул.Дніпровська, 569, благоустрій міста, про необхідність розробки концепцій подальшої діяльності  КП «Павлоградводоканал», КП «Павлоградтеплоенерго», КП «Затишне місто» та інші питання.

По питанню відключення ліфтів в житлових будинках Анатолій Олексійович пообіцяв особисто втрутитися та знайти вихід з ситуації, що склалася. Міський голова доручив директору КП «Павлограджитлосервіс» провести розʼяснувальну роботу серед мешканців  щодо сплати заборгованості  за електроенергію для відновлення роботи ліфтів.

На завершення апаратної наради міський голова надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та організацій міста.