- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

11.10.2016 року в міськвиконкомі відбулася апаратна  нарада під керівництвом міського голови Вершини А.О.

На початку наради Анатолій Олексійович повідомив, що 13.10.2016 року в місті відбудуться заходи до Дня захисника України та запросив присутніх та мешканців міста прийняти участь в цих заходах. Також, звернувся до керівників комунальних підприємств  з проханням привітати з цим святом ветеранів та воїнів АТО, які працюють або працювали на підприємствах.

06.10.2016 року, як зазначив міський голова, проведена виїзна  нарада на селищі ім.18 Вересня за адресою: вул.Заводська, 28, де планується влаштувати тестову поліцейську дільницю.

При обговоренні питань роботи управління комунального господарства та будівництва, міський голова відмітив, що роботи з ремонту доріг не виконуються вчасно у зв’язку з тим, що виконавці робіт не виконують умови  укладених угод.

Крім того, було відзначено, що завершені проектні роботи по об’єктах:

— будівництво пішохідного мосту через р.Вовча в районі вул.Хижняка;

— реконструкція пішохідного мосту через р.Кочерга в районі вул.Клубна, а також ведуться проекті роботи з реконструкції пішохідного мосту через р.Вовча до парку ім.1 Травня.

На завершення наради Анатолій Олексійович оголосив, що КП «Павлоградська телерадіокомпанія» стане членом Незалежної асоціації мовників. «незалежна асоціація телерадіомовників» (НАМ) – найбільше професійне об’єднання електронних засобів масової інформації України. Асоціація створена з ініціативи активістів національних і регіональних теле- та радіокомпаній України в травні 2000 року. НАМ представляє інтереси галузі у Верховній Раді України, Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, Державному комітеті з питань телебачення та радіомовлення і надає сервіси, необхідні для успішної діяльності медіа компаній.

19.10.2016 року в м.Павлограді на базі КП «Павлоградська телерадіокомпанія» відбудеться зустріч Представника Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Демченко Олени Анатоліївни із керівниками телерадіоорганізацій регіону.

За результатами наради відповідні керівники отримали доручення міського голови.