- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

25.10.2016 року в міськвиконкомі відбулася апаратна нарада під керівництвом   міського голови Анатолія Вершини.

На початку наради міський голова  проінформував присутніх про початок опалювального сезону  та повідомив, що 21.10.2016 року було прийнято рішення виїхати до міста Київ разом з директором КП «Павлоградтеплоенерго». Тільки після підписання директором КП «Павлоградтеплоенерго» та погодження міським головою графіку погашення заборгованості за минулі роки ( за 2015 рік місто не має заборгованості за теплопостачання), місто отримало ліміти на газ для населення. Але, проблема розрахунків за сьогоднішнє опалення та погашення боргів по графіку залишається гострою.

Анатолій Олексійович звернувся ще раз до мешканців міста з проханням виконати свої забов»язання перед підприємствами,  що надають послуги. Заборгованість  населення за отримане тепло складає 62 млн.грн.

На нараді було розглянуто  питання стану утримання міських доріг, обговорено причини затримки виконання робіт з ремонту доріг.

Начальник  Павлоградського відділу поліції  доповів про результати роботи та наголосив про  посилення  роботи з попередження і профілактики вчинення злочинів .

Представник  санітарно-епідеміологічної станції повідомив, що за минулий тиждень у місті зареєстровано 611 випадків захворювання на ГРВІ, що в порівнянні  з минулим тижнем нижче на 10%. На гострі кишкові  захворювання  зареєстровано 9 випадків.

Комунальним службам було надано доручення на протязі двох тижнів провести заплановану висадку зелених насаджень.