- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

20 грудня 2016 року  у залі засідань  виконкому міський голова Анатолій Олексійович Вершина провів апаратну нараду за участю  заступників міського голови, керівників структурних підрозділів міськвиконкому, керівників комунальних служб міста.

На початку наради Анатолій Олексійович подякував усім, хто приймав участь у новорічному прикрашанні міста, ялинки, проведені заходів до Дня Святого Миколая та відкритті 12-метрової ялинки.

Було піднято та обговорено ряд  актуальних для міста питань. Зокрема, наголошено на необхідності активізувати роботу комунальних служб з  неплатниками за комунальні послуги,  про стан роботи по погашенню заборгованості із виплати заробітної плати в КП «Павлограджитлосервіс», щодо організації альтернативного  (аутсорсінг)  харчування в навчальних закладах міста, про переговори з керівництвом ДТЕК по передачі Павлоградського водозабору,  про необхідність передачі парків та полігону ТБО в концесію та ряд інших питань.

Керівники комунальних служб та організацій міста проінформували присутніх про  роботу  за своїми напрямками та отримали від міського голови відповідні доручення.

Начальник відділу освіти повідомила, що з 19.12.2016 року продовжується навчання в школах,  з 26.12.2016 року по 15.01.2017 року —  шкільні  канікули.

Завідувач  Павлоградського міськрайонного відділу лабораторних досліджень  зазначив, що аналіз епідеміологічної ситуації по м.Павлоград показує, що в місті триває епідемія грипу та інших гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ). На 50-му тижні 2016 року захворюваність на грип та ГРВІ зросла в порівнянні з попереднім тижнем на 30,2%. Перевищення епідемічного порогу в 2,7 рази.

Начальнику управління комунального господарства та будівництва доручено:

— переглянути та зробити суворішими  умови договору на виконання робіт, які укладаються з підрядниками організаціями;

— тримати на контролі та не допусками проведення земляних робіт без отримання відповідного дозволу.

На завершення наради Анатолій Олексійович повідомив, що у Новорічну ніч планується організувати  святковий новорічний феєрверк (за підтримки підприємців міста).