- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

10 січня відбулася чергова апаратна нарада при міському голові. На нараді були присутні керівники структурних підрозділів міськвиконкому, керівники комунальних служб міста.

Анатолій Олексійович розпочав нараду з підведення підсумків минулого тижня та відмітив, що ситуація у місті була під постійним контролем.

Керівниками підприємств було забезпечено безперебійне функціонування міста. Але  не в повному обсязі виконали свої обов’язки голови ОСББ, біля їх будинків не проводилися роботи з прибирання снігу.

Міський голова висловив подяку усім, хто забезпечував проведення святкових днів у місті, та комунальним службам міста за недопущення аварійних ситуацій,  заторів на дорогах.

Повідомив присутніх, що ведеться робота по залученню європейського інвестора для будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів з залученням грантових коштів на рекультивацію старого полігону ТПВ.

Анатолій Олексійович виступив з ініціативою запровадити в усіх службах виконкому у вівторок спілкуватися тільки українською мовою.

Міський голова надав доручення начальникам відділу містобудування та архітектури, відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва  посилити  роботу з керівниками підприємств, малого та середнього бізнесу щодо постійного проведення заходів з прибирання снігу біля своїх об’єктів.

Заступник начальника фінансового управління міської ради зазначила, що виконання  дохідної частини міського бюджету за 2016 рік складає 106,1%, що дало змогу отримати додатково 17,1 млн.грн., які спрямовані на вирішення першочергових проблем бюджетних установ міста.

За інформацією начальника Павлоградського МРУ ГУ ДСНС у Дніпропетровській області товщина льоду на р.Вовча – 2 — 6 см. На середині річки  утворилися ділянки з промоїнами. Виходити на лід категорично заборонено.

Завідувач Павлоградського міськрайонного відділу лабораторних досліджень  повідомив, що захворюваність  по м.Павлограду на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) знизилась в порівнянні з попереднім тижнем в 1,5 рази, але перевищує епідемічний поріг. Захворюваність на ГРВІ підтримується за рахунок дорослого населення  — захворівших 50,5%. Зареєстровано 4 випадки грипу.