- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

24 січня 2017 року міський голова А.О.Вершина провів щотижневу апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб та держустанов.

Насамперед Анатолій Олексійович заслухав звіти керівників та стан виконання доручень, наданих на попередніх нарадах.

На нараді були розглянуті та обговорені питання:

— про оперативну ситуацію в місті за тиждень, що минув;

— не виплати  заробітної плати робітникам КП «Павлограджитлосервіс»;

— сплати населенням та бюджетними установами за  тепло —  та водопостачання;

— питання благоустрою міста;

— питання  запровадження тарифних розрядів в закладах освіти тощо.

З питання запровадження тарифних розрядів в закладах освіти начальник фінансового  управління повідомила, що в грудні 2016 року прийнята  постанова Кабінету Міністрів України, якою  рекомендовано органам місцевого самоврядування прийняти рішення щодо встановлення тарифних розрядів педагогічним працівникам  інших бюджетних установ освіти (дитячих дошкільних закладів, позашкільних закладів, музичних шкіл) до 01 вересня 2017 року. Обов’язкове запровадження даних тарифних розрядів з 01 вересня 2017 року. Для прийняття рішення міською радою необхідно прийняття  Міністерством освіти відповідного наказу про встановлення тарифних розрядів в розрізі посад в залежності від кваліфікації, складності виконання  робіт. На даний час  наказ не прийнятий. Тому проведення конкретних розрахунків щодо потреби  коштів на підвищення заробітної плати педагогічних працівників позашкільних, дошкільних закладів буде розглянуто після прийняття відповідного наказу Міністерством освіти.

За інформацією заступника начальника  відділу містобудування та архітектури з листопада 2016 року відділом містобудування та архітектури за дорученням міського голови опрацьовується питання з розроблення нових Правил благоустрою території м.Павлограда. Для цього залучаються всі комунальні підприємства міста, громадськість, депутати міської ради.

Основною складовою частиною Правил благоустрою території м.Павлограда є схема розподілу території для санітарного очищення та благоустрою. Ця схема розробляється на топогеодезичній основі.

Про епідситуацію по м.Павлограду доповів завідувач Павлоградського міськрайонного відділу лабораторних досліджень, який зазначив, що захворюваність на ГРВІ склала 364 випадки, що нижче попереднього тижня на 6,3%. Грип не реєструвався. Також зареєстровано 9 випадків педикульозу  у школярів при профілактичному огляді після канікул. Завідувач звернув увагу  начальника освіти на необхідність якісного огляду на педикульоз та своєчасне оздоровлення.

За результатами наради посадовцям надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.