- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

28.02.2017р. міський голова А.О.Вершина провів чергову апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та  представників ЗМІ.

На початку наради присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого в АТО нашого земляка Добролєта Михайла Костянтиновича.

Анатолій Олексійович висловив подяку усім, хто забезпечував  проведення  свята Масляної.

Повідомив присутнім, що сьогодні відбудуться земельні торги, де очікується надходження до бюджету міста понад  1 млн.грн. з продажу земельних ділянок на право оренди.

Міський голова  розповів, що  прийняв участь в м.Києві у семінарі (за ініціативою ВГО «Клуб Мерів») з презентації програми «Електронний квиток та «Е-місто» та запропонував запросити компанію  з цією презентацією до нашого міста для подальшого втілення цих програм.

На нараді були порушені та обговорені питання пошкодження (вирізання) кабельних ліній інтернету, питання проплати за послуги теплопостачання та водопостачання (за січень 2017 року платежі населення склали  48 та 84 відсотка відповідно), щодо прискорення проведення тендерів з  капітального ремонту доріг, виконання  ямкового ремонту доріг, ліквідації підтоплення вулиць та житлових будинків.

За інформацією завідувача Павлоградського міськрайонного відділу лабораторних досліджень в Дніпропетровській області аналіз епідситуації по м.Павлограду вказує, що захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) на 8-му тижні 2017 року на епідемічному рівні. Захворюваність на ГРВІ склала 649 випадків, що на 23,1% нижче минулого тижня.

Епідситуація із захворюваності на гострі кишкові інфекції (ГКІ) по м.Павлограду характеризується, як нестійка. На 7-му тижні 2017 року зареєстровано 14 випадків захворювань на ГКІ.

За інформацією начальника Павлоградського МРУ ГУ ДСНС у Дніпропетровській області за період з 21.02.2017р. по 27.02.2017р. подій на воді не зареєстровано, від берега відмічається танення льоду, місцями промоїни.