- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

22.03.2017р. міський голова А.О.Вершина провів чергову апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та  представників ЗМІ.

На початку наради міський голова проінформував присутніх, що тиждень був у м.Києві на підвищенні  кваліфікації та 20.03.2017р. на засіданні Ради регіонів.

Під час перебування в м.Києві вдалося поспілкуватися з представниками Мінрегіону, Мінфінансів, з очильниками  інших міст з актуальних питань нашого міста.   На нараді були обговорені питання  ремонту доріг, закінчення опалювального сезону в місті, обмеження транзитного руху по вулицях, питання перспективи проведення модернізації освітлення міста, необхідність посилення роботи щодо залучення інвестицій, пільгових кредитів та грантів, проведення дня довкілля у місті.

За інформацією начальника відділу освіти наше місто  відвідають         26 дітей з м.Мар“їнки (31.03.-01.04.2017р.) Зустріч відбудеться                      в школі №9. Дітей ознайомлять  з містом,  шкільним учнівським самоуправлінням.  Крім того, будуть  проведені розважальні та ігрові програми.

Як повідомила начальник відділу охорони здоров’я з 20 березня по 20 квітня 2017р. в м.Павлограді проходить місячник по боротьбі з туберкульозом. З метою профілактики захворювання на туберкульоз звернулася до присутніх і мешканців міста пройти флюорографічне обстеження.

Керівники служб, управлінь та відділів виконкому проінформували про проведену роботу та обговорили плани на поточний тиждень, доповіли про виконання доручень, отриманих на попередній нараді.

За результатами наради міським головою надані протокольні доручення та скоординовано роботу відповідних служб міста.