- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

26.12.2017р.  міський голова провів  апаратну нараду  за участю  керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

На апаратній нараді було підведено підсумки роботи за попередній тиждень та визначено  заходи на  найближчий період.

На початку наради Анатолій Олексійович вручив Подяку міського голови                 директору КП «Павлоград-Світло» Сілічу Юрію Васильовичу за багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у вирішення важливих питань життєдіяльності Павлоградської територіальної громади.

На минулому тижні стався ряд сумних подій, а саме:

— під час виконання бойового завдання в м. Авдіївка Донецької області в зоні проведення антитерористичної операції 21 грудня 2017 року загинув наш земляк – сержант 25 окремої повітряної десантної бригади Борисенко Андрій Юрійович;

— 23.12.2017 року перестало битися серце секретаря Дніпропетровської єпархії, Благочинного Павлоградського церковного округу, протоієрея Валентина Цешковського.

На Центральному кладовищі на вул. Шутя зафіксовано факт вандалізму – на могильних надгробках фарбою залиті обличчя воїнів, загиблих в зоні АТО. Анатолій Олексійович запропонував в новому році встановити камери                 відеоспостереження на цьому кладовищі.

Обговорили питання безперебійного постачання усіх послуг для населення у святкові дні та організації роботи аварійних служб. Керівники комунальних служб, установ та закладів доповіли про проведену роботу за минулий тиждень.

За інформацією директора КП «Павлоградтеплоенерго» населення розрахувалося за отримані послуги з теплопостачання лише на 80 відсотків. Питання отримання номінації на газ на січень 2018р. залишається актуальним.

         Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва доповів, що місто придбало 582 світлодіодних ліхтарів, які будуть встановлені на вул..Дніпровській. Економія енергоресурсів після заміни на ці ліхтарі складе до 70 відсотків.

Міський голова повідомив, що 27.12.2017р. відбудеться відкриття пішохідного мосту через р.Вовча до парку 1 Травня та зазначив, що необхідно провести огляд мосту, що з’єднує центр міста з селищем 18 Вересня і запланувати  роботи по його ремонту та освітленню.

За підсумками наради міський голова Анатолій Олексійович дав доручення по найбільш важливим питанням життєдіяльності громади.