- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

20.02.2018 року у виконкомі Павлоградської міської ради відбулася  апаратна нарада  за участю  керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

Апаратна нарада почалась з хвилини мовчання по вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Далі Анатолій Олексійович висловив подяку усім, хто  забезпечував проведення свята Масляної з народними гуляннями та розвагами.

Серед питань порядку денного було обговорено:

Кожен керівник підрозділу доповів про проведену роботу на минулому тижні та плани на поточний.

За інформацією директора КП «Павлоградтеплоенерго» підприємство отримало номінацію по газу на ІІІ декаду лютого.

З повідомлення завідувача Відокремленого структурного підрозділу «Павлоградський міськрайонний відділ лабораторних досліджень» Державної установи «Дніпропетровський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» аналіз епідситуації по м.Павлограду вказує, що захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) залишається на високому рівні, але спостерігається  зниження в порівнянні з попереднім тижнем на 13,2%.

По закінченню наради присутні були запрошені прийняти участь (о 16-00 годині) в  церемонії запалення свічок з нагоди вшанування подвигу учасників  Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.