- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

Чергову апаратну нараду 27.02.2018р. року провів в.о. міського голови Віталій Сергійович Мовчан.

На початку наради Віталій Сергійович  звернув увагу на два основних питання.

У зв’язку з погіршенням погодних умов (посилення вітру, снігова хуртовина) звернувся до керівників всіх служб міста працювати згідно з заходами розробленими відділом з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисну населення Павлоградської міської ради. При  необхідності звертатися до рятувальної служби за номером 101 або повідомляти диспетчера міськвиконкому за телефоном 20-45-99.

Для забезпечення безперебійного функціонування міста в святкові дні (з 08 по                          11 березня включно) керівникам служб та організацій підготувати розпорядження та передати до диспетчерського  пункту міськвиконкому з зазначенням  відповідальних по підприємству.

Далі були заслухані керівники з питань щодо виконання доручень та обговорені плани на наступний  тиждень.

За інформацією начальника відділу охорони здоров’я  в березні 2018р. обласною радою будуть передані повноваження щодо забезпечення інсулінозалежних пацієнтів громадам та містам Дніпропетровської області.

Після отримання з обласної ради відповідного порядку забезпечення інсуліном, буде додатково повідомлено в ЗМІ та кожного пацієнта індивідуально.

Директор КП «Павлоградтеплоенерго» повідомив, що підприємство також отримало номінацію по газу на І декаду березня, але за лютий проплата від населення за отримані послуги складає 34%.

За підсумками наради в.о.міського голови Віталій Сергійович дав доручення по найбільш важливим питанням життєдіяльності громади.