- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

Під керівництвом першого заступника міського голови Віталія Сергійовича Мовчана, за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб та держустанов 17 травня відбулася чергова апаратна нарада.

Віталій Сергійович  на початку наради повідомив, що теперішні погодні умови не дають змоги в повному обсязі виконувати заплановані роботи по ремонту доріг та покосу трави. Проте комунальним підприємствам була поставлена задача  до кінця тижня виконати покіс трави на закріпленій території. Хто не справиться з поставленою задачею, вийдуть у суботу.

На нараді було обговорено питання щодо проведення в місті випускних вечорів. Зазначено, що відповідальність за їх проведення також покладається на керівників закладів та об’єктів де буде відбуватися захід.

Зі звітною інформацією про проведену роботу   на минулому тижні були заслухані усі присутні керівники.

За інформацією начальника відділу охорони здоров» я в місті з 10 травня по 10 червня проходить місячник з профілактики артеріальної гіпертензії. Тимчасові пункти по вимірюванню артеріального тиску будуть розміщені за наступними адресами: торговий центр »Гулівер», на ринках «Центральний», «Новий»,  на селищі шахтобудівників,   на селищі « 18 вересня», магазин «КАПИ» на вул..Західнодонбаська.

Начальник відділу освіти повідомила, що з 1 червня по 1 липня будуть працювати пришкільні табори у 17 школах міста, ДЮСШ та на базі «Станції юного натураліста». Всього планується охопити майже 40% дітей шкільного віку.

Начальник відділу управління праці  та соціального захисту населення зазначила, що на теперішній час законодавством не визначено джерело фінансування по іншим пільгам, а саме:

Внесені зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.  Відтепер передбачено повернення до державного бюджету суми залишків невикористаних субсидій на оплату опалення.