- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

Сьогодні, 02.05.2018р. міський голова А.О. Вершина провів  апаратну нараду  за участю  керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

Анатолій Олексійович проінформував присутніх, що першотравневі свята пройшли спокійно. Комунальні підприємства працювали в штатному режимі.

Наразі місто готується до заходів з відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Міський голова звернувся до керівників, які беруть в них участь,  відповідально поставитись до проведення цих заходів.

Ключовим питанням на апаратній нараді було обговорення питання передачі Павлоградського водозабору. Створено комісію, яка напрацьовує варіанти передачі водозабору на баланс міста.

Міський голова А.Вершина звернув увагу представника поліції на збільшення кількості  патрулюючих в святкові дні в місцях скупчення мешканців міста.

Заступник начальника відділу охорони здоров’я  отримав доручення щодо необхідності забезпечення  міста  протиотрутою від укусів змій та гадюк в зв’язку з виявленням їх в районі  селища Шахтобудівників.

За інформацією відділу охорони здоров’я 11064 мешканців  міста вже скористалися правом обрати сімейного лікаря, терапевта або педіатра та уклали з ними декларацію про надання первинної медико-санітарної допомоги.

За оперативною інформацією начальник Павлоградського МРУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області за останній тиждень було здійснено 18 виїздів на пожежі, які спричинила людська недбалість.

Також, значна увага була приділена питанню щодо проведення КП «Павлоградтеплоенерго» претензійної роботи до боржників за отримані послуги теплопостачання. Дане питання міський голова поставив на щотижневий контроль.

За результатами наради посадовцям надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.