- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

22 травня 2018р. відбулася апаратна нарада.

Міський голова Вершина Анатолій Олексійович розпочав нараду з розгляду виконання доручень, наданих на  минулій апаратній нараді.

За інформацією начальника відділу соціального захисту населення  до міської програми «Соціальний захист окремих категорій населення на 2016-2018рр.», а саме п.14 «Надання адресної одноразової матеріальної допомоги громадянам міста для погашення заборгованості за послуги теплопостачання»  розширено перелік громадян, яким може надаватися одноразова матеріальна допомога.

Представник фінансового управління доповіла, що за дорученням міського голови в 2018 році на поточний ремонт доріг буде передбачено додатковий фінансовий ресурс за рахунок перевиконання дохідної частини міського бюджету. Питання також буде винесено на наступну сесію міської ради.

За інформацією директора КП «Павлоград-Світло» роботи по монтажу ліній зовнішнього освітлення на вул.Гірняцькій закінчено, підприємство за проханням мешканців міста розпочне роботи на вул.Польова.

Начальник відділу охорони здоров’я проінформувала присутніх, що з квітня 2018 року у міській лікарні №1 по вул. Соборна,115  почав працювати лікар-онколог. Лікар працює у м.Дніпро, проте погодився працювати за сумісництвом у м.Павлограді кожної суботи.

Завідувач сектору  по роботі транспорту та зв’язку повідомила, що з 21.05.2018р. відновлено рух  маршруту №№ 3, 3А «вул.Степового Фронту —  вул. Богуна, дачі» до кінцевої зупинки «Дачі» після проведення  дорожніх робіт.

Далі керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. На жаль, заборгованість населення збільшується  по всім спожитим послугам. Претензійну  роботу підприємства КП «Павлоградтеплоенерго» Анатолій Олексійович поставив  на щотижневий контроль.

За результатами наради посадовцям надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.