- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

24.07.2018р. міський голова Вершина А.О. провів  апаратну нараду  з  керівниками комунальних підприємств, управлінь, відділів та служб міської ради з питань життєдіяльності міста.

Перед початком наради, Анатолій Олексійович розповів про  результати відрядження. Разом з директором КП «Павлоградтеплоенерго» він  був запрошений до Німеччини для участі у робочій поїздці в  рамках програми модернізації котельного обслуговування. Поїздка була організована ТОВ «Теплотех».

Згідно  з програмою відвідали:

Міський голова відмітив, що поїздка була дуже пізнавальною та цікавою.

Багато часу Анатолій Олексійович приділив питанням з благоустрою міста та проектам, які необхідно розробити, а саме: грейдування вул.Шевченка, поточний ремонт вул. Харківська, приведення в належний стан відбійників на мосту при в’їзді у місто, оновлення стели м.Павлограда при в’їзді у місто зі сторони м.Дніпро, влаштування автобусних зупинок на вул.Дніпровська (район вул.Західнодонбаська), на вул.Соборна (район 1-ї поліклініки), розроблення проекту вело- та пішохідної доріжок від мосту через р.Вовча до кінця селища «Шахтобудівників», прибирання дамби на вул. Дніпровська в районі парку 1 Травня, покіс  трави  на прибудинкових територіях житлових будинків та інше.

Далі традиційно було заслухано  всіх керівників, присутніх на нараді. За інформацією представника відділу поліції  до журналу єдиного обліку  зареєстровано 998 повідомлень про кримінальні правопорушення  та інші події. Так 19.07.2018р. близько 2-ї години ночі на вул.Соборна двоє осіб намагалися викрасти кабель. Чоловіків доставлено до  відділу поліції для встановлення всіх обставин події.

Начальник відділу освіти доповіла присутнім, що відділом отримало 4400 посібників для учнів 5-х класів (посібники з правознавства, англійської, французької та української мов, математики)  за кошти державного бюджету.

Наразі отримують комплектуючі  парт  для Нової Української школи (на 50 класів —  майже  півтори тисячі штук), ноутбуки, багатофункціональні принтери, мультимедійні проектори. Все це за кошти державного та місцевого бюджетів.

За інформацією директора ПТРК Нацрада з питань радіо та телебачення продовжила ліцензію на 7 років «Павлоградській телерадіокомпанії». Об’єм мовлення складає 24 години на добу. При цьому, згідно з ліцензією,   не менше  33,3% мовлення  каналу повинен складати продукт власного виробництва.

За результатами наради посадовцям надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.