- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

06.11.2018р. Анатолій Олексійович Вершина провів  апаратну нараду  за участю   керівників структурних підрозділів міської ради, комунальних служб, ЗМІ  зупинившись на окремих питаннях  життєдіяльності міста.

З глобальних   обговорювалося питання отримання номінації на природний газ для початку опалювального сезону в місті. За дорученням міського голови підготовлено лист на Прем’єр- міністра України  в якому зазначено, що на теперішній час містом оплачено 36.7 млн. грн., в тому числі з міського бюджету 30.3млн.грн. Банківські установи відмовили в наданні кредиту .  Місто використало всі можливості виділення коштів , тому  звернулися з проханням сприяти в питанні отримання номінації на природний газ.

Міський голова озвучив ще ряд проблемних питань, які потребують негайного вирішення, а саме:

Далі було заслухано присутніх керівників.

За інформацією директора КП « Павлоград-Світло»  за останній час виконані роботи з зовнішнього освітлення  вулиць Сергєєва — Ценського, Плеханова ,Щастя, Сірка Івана, дворового освітлення вул. Захави Бориса.

Начальник  управління  комунального господарства та будівництва повідомив, що завершено роботи по переключенню на нову електромережу будинку №105 на вул.Дніпровська. За інформацією підрядника  з 09.11.2018р. будуть продовжені роботи по завершенню капітального ремонту дворових доріг біля буд.9,11 на вул.Комарова .

За результатами наради посадовцям надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.