- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

08.01.2019р. у виконкомі Павлоградської міської ради відбулася апаратна нарада за участю   керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

Апаратну нараду міський голова розпочав з інформації про проведені Новорічні заходи та події, що відбулися у нашому місті на початку року. Висловив подяку усім, хто забезпечував проведення святкових днів, комунальним службам міста, поліції, держслужбі з надзвичайних ситуацій.

На належному рівні була організована охорона громадського порядку, розчистка  та    посипання мостів і доріг по маршрутам громадського транспорту.

Присутнім був представлений новий директор комунального підприємства «Павлоградтеплоенерго» Дубовськой Андрій Романович.

Одним з основних питань порядку денного розглядалося електрозабезпечення міста. Була обговорена ситуація по аварійному відключенню від електропостачання             4-х багатоповерхових  будинків. З метою не допущення у  подальшому подібних випадків надані відповідні доручення.

Представник фінансового управління повідомила головним розпорядникам бюджетних коштів  про необхідність надати  управлінню Державної казначейської служби України в м.Павлоград повного пакету документів для своєчасного фінансування.

За інформацією представника Павлоградського міськрайонного відділу лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» аналіз епідситуації по м.Павлограду вказує, що захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) залишається на високому рівні без перевищення епідемічного порогу. Показник захворюваності на ГРВІ на 1-му тижні 2019 року склав 470,0 на   100 тисяч населення (515 випадків).

За результатами наради посадовцям надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.