- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

05.02.2019 року у виконкомі Павлоградської міської ради відбулася апаратна нарада

за участю   керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

На початку апаратної наради Анатолій Олексійович повідомив, що 6 лютого він вперше проведе зустріч з керівниками громадських об»єднань та організацій, політичних партій,  активістами міста щодо заклику їх до толерантності, порядності, обізнаності та порозуміння по відношенню до інших партій, лідерів напередодні майбутніх виборів.

Доброю новиною стало те, що з обласного бюджету планується залучити до нашого міста (крім обіцяного ремонту доріг) кошти на будівництво нового дитячого садка у центрі міста, ремонт внутрішньодворової дороги на вул. Харківська, 15, капітальний ремонт шкіл №1 та №3, спортивної школи на селищі «ім.18 Вересня».

На черговій сесії Павлоградської міської ради планується розглянути питання про виділення коштів в розмірі 0,5 млн.гривень  для закупівлі  кабельних ліній, які будуть прокладатися від ТП до житлових будинків для посилення потужності. Ця робота буде проводитися до тих житлових будинків, де відсутня заборгованість за комунальні послуги.

На нараді обговорені питання, які стосувалися медичної галузі, питання протипаводкових заходів у місті, благоустрою міста тощо.

За інформацією директора КП «Павлоградтеплоенерго» за минулий місяць надходження за отримані послуги теплопостачання склали 47 відсотків, що ставить під загрозу отримання номінації за природний газ на наступний місяць.

Як повідомила начальник відділу охорони здоров’я у лікувальних закладах м.Павлограда буде проводитися тижневик до Дня боротьби з онкозахворюваннями та  запросила всіх мешканців міста звернутися до сімейного лікаря і пройти диспансерний огляд, у разі необхідності — консультацію спеціалістів другої ланки.