- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

Сьогодні 19.03.2019р. міський голова провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

Анатолій Олексійович коротко заслухав присутніх керівників, які доповіли про результати роботи за минулий тиждень та  плани на поточний.

Начальник Павлоградського МРУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області  повідомив, що продовжуються підпали сухої трави (за минулий тиждень 5 випадків загоряння), а це шкодить не тільки  екології, рослинам та тваринам, а й здоров’ю людей.

За інформацією директора КП «Затишне місто»  робітники проводять роботи по прибиранню парків. Планується продовжити цю роботу і на цьому тижні.

Директор КП «Павлоградтеплоенерго» повідомив, що на підприємстві відпрацьовуються наступні питання:

— модернізація електричної мережі котелень та теплопунктів, що дасть можливість 20% економії споживання (вартість цих робіт складе 3,5 млн.грн., окупність – 2 роки);

— модернізація хімічної підготовки води (економія складе приблизно 30%, окупність через 2 опалювальних  сезони);

— зменшення втрат теплової енергії в теплотрасах (економія приблизно 10% від загального споживання теплової енергії).

Анатолій Олексійович озвучив свою пропозицію щодо запровадження у місті роздільного збору сміття. Розпочати цю роботу запропонував в цьому році в наших школах та дитячих садках.

20.03.2019р. о 1500 в МКДЦ «Мир» запланована зустріч міського голови з головами ОСББ з питань благоустрою територій, сплати комунальних послуг, організація роботи ОСББ. Такі зустрічі планується провести з головами квартальних комітетів.

На нараді були надані доручення присутнім керівникам з актуальних питань життєзабезпечення міста.