- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

Сьогодні 26.03.2019р. міський голова провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

Анатолій Олексійович розпочав нараду з питання готовності приміщень  виборчих дільниць до проведення  чергових виборів Президента України. Для забезпечення належного порядку в місті під час проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року прийнято розпорядження міського голови.

Представник відділу поліції повідомив, що працівники відділу з 25.03.2019р.  до особливого  розпорядження будуть працювати в посиленому  режимі.

Далі були порушені та обговорені наступні питання:

— щодо  активізації робіт по виявленню недоліків з благоустрою, проведенню суботників по прибиранню міста;

— підготовка проектів, які заплановані для  реалізації в цьому році;

— оформлення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна, виявлення та оформлення безхазяйного майна;

— реалізація заходів з питання водозабезпечення міста та водовідведення тощо.

За інформацією начальника відділу охорони здоров»я з 01 квітня 2019р. Національна служба здоров’я України припиняє фінансування первинної ланки за «Червоним списком», тобто пацієнти, які не підписали декларацію з лікарем первинної ланки не зможуть отримати електронний рецепт по державній програмі «Доступні ліки» та отримувати медичну допомогу, окрім екстреної у центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Директор КП «Павлоградтеплоенерго» повідомив, що з 01 квітня 2019р. припиняється опалювальний сезон на об’єктах соціально-культурної сфери та житловому фонді м.Павлоград.

По завершенню наради керівники отримали відповідні доручення згідно з своїми повноваження.