- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

Сьогодні 16.04.2019р. міський голова провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

Міський голова повідомив що  тиждень розпочався з проведення 15 квітня пресконференції з актуальних питань міста. Сьогодні відбудеться депутатський семінар, на неділі заплановані культурні та спортивні заходи. По завершенню тижня в країні відбудеться другий тур   виборів Президента України. Наша мрія бачити країну економічно сильною та процвітаючу, але для цього кожному на своєму місті треба добре працювати. Анатолій Олексійовичу надав доручення керівникам по своїм напрямкам виконати всі умови для забезпечення життєдіяльності міста.

На нараді були порушені та обговорені питання:

За інформацією  начальника відділу охорони здоров’я з 1 квітня реалізація програми «Доступні ліки» покладено на Національну службу  здоров’я України. Але нажаль у нашому місті лише одна аптека працює за цією програмою. Відповідно інформації МОЗ таких аптек повинно бути вісім. Національна служба  здоров’я України надає роз’яснення, що з технічних причин наразі немає можливості підключити всі аптечні заклади.

Міський голова звернувся до керівника Національної служби здоров’я  України терміново вирішити питання  по залученню інших аптек міста Павлограда до цієї програми.

Начальник УЖКГ та Б повідомив, що з 16.04.2019р.розпочинаються роботи з реконструкції скверу ім..Шевченка. Рух по скверу на термін виконання робіт буде перекрито.

Присутні керівники доповіли про результати роботи за минулий тиждень та отримали доручення згідно зі  своїми повноваженнями з актуальних питань життєзабезпечення міста.