- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

09.08.2016р. в міськвиконкомі відбулася апаратна нарада під керівництвом міського голови Вершини А.О.

На початку наради Анатолій Олексійович проінформував присутніх, що в результаті проведених заходів доходи загального фонду міського бюджету за І півріччя 2016 року виконано на 104,7% та за попередніми підрахунками очікується перевиконання міського бюджету за ІІ півріччя 2016р.

Міський голова звернув увагу присутніх, що зараз проводяться заходи з підготовки до відзначення в місті Дня Державного Прапора України, 25-ї річниці незалежності України, Дня шахтаря, Дня міста. Продовжуються роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду, з підтримки благоустрою міста, реформування житлового комплексу.

05.08.2016р. нам стало відомо, що в рамках реалізації спільного з ЄІБ проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» 04.08.2016р.  в Мінрегіоні проведено засідання Координаційного комітету (Експертної робочої групи з питань ініціювання, підготовки, супроводження та реалізації спільних з міжнародними фінансовими організаціями проектів), за результатами  якого відповідно до вимог Фінансової угоди, підписаної 23.07.2016р., та Операційного посібника Програми (ОПП) визначено потенційних Кінцевих бенефіціарів, щодо яких доцільно провести оцінку фінансового стану, в тому числі  КП «Павлоградводоканал».

Підприємство отримає кредитні кошти на здійснення заходу із заміни мереж центрального водопостачання та водовідведення міста в сумі 11 млн.євро.

Під час звітування керівниками підприємств про проведену роботу за минулий тиждень міським головою були надані доручення.