- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова робоча нарада

Сьогодні 24.09.2019р. в.о.міського голови Мовчан В.С. провів робочу нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов.

Нараду Віталій Сергійович розпочав з обговорення наступних питань:

— про початок опалювального сезону 2019-2020р.р. Директор                                         КП «Павлоградтеплоенерго» повідомив, що готуються до пробного заповнення  водою централізованої системи теплопостачання, але з 355 будинків ОСББ паспорти готовності надали лише 130 будинків. В разі не отримання паспортів готовності до 01.10.2019р. матеріали будуть передані до правоохоронних органів;

— про заборгованість населення за отримання послуг теплопостачання. Віталій Сергійович звернувся до присутніх керівників провести певну роботу зі своїми працівниками щодо погашення заборгованості;

— з благоустрою міста. До Дня міста на селищі «18 Вересня» був облаштований дитячий майданчик, але на жаль на сьогоднішній день дві гойдалки зламані. Віталій Сергійович звернувся до директорів шкіл провести з учнями бесіду з питань збереження майна громади.

Далі Віталій Сергійович заслухав керівників, які доповіли про роботу за минулий тиждень.

Начальник фінансового управління повідомила, що завершено попередній розгляд пропозицій розпорядників бюджетних коштів для формування бюджету на 2020 рік.

За результатами наради посадовцям  надані доручення для відпрацювання в межах  повноважень.