- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла комісія з питань захисту прав дитини

Під головуванням заступника міського голови  Шуліки О.О. 11.02.2019 року проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини.

На засіданні розглянуті питання щодо захисту прав та інтересів дітей: визначення місця проживання малолітніх дітей, позбавлення батьківських прав батьків, влаштування дітей, надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів на сході України та інші.

На сьогоднішній день існує проблема виховання дітей в благополучних сім’ях. Останнім часом збільшилась кількість звернень батьків, які самостійно не можуть знайти взаєморозуміння з питань виховання, утримання, навчання, а також використання аліментів на утримання дітей.

На даному засіданні розглянуто 5 матеріалів. По кожному з них проводилась детальна перевірка, вивчені всі складні ситуації, в яких опинились діти. Їх життя, стан здоров’я, умови їх проживання, виховання та матеріали, які характеризують батьків.

Захищать права дітей — це велика відповідальність, тому по кожній дитячій проблемі необхідно приймати виважене та законне  рішення.

Всі рішення були прийняті виключно в інтересах дітей.

За результатами підготовлені висновки, які в подальшому будуть розглядатися в суді.