- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшли громадські слухання

Пройшла конференція по узагальненню підсумків
щодо врахування громадських інтересів під час розгляду проекту містобудівної документації «Детальний план території з метою уточнення місця розміщення цеху з виробництва олії в зоні об’єктів 5 класу санітарної класифікації в районі вулиці Прибера»

16.10.2019 року о 15-00 годині у будинку культури за адресою: вул. Центральна, 49, під головуванням першого заступника міського голови Мовчана В.С., за участю начальника відділу містобудування та архітектури – головного архітектора міста Коценко В.В. пройшла конференція з питання узагальнення підсумків щодо врахування громадських інтересів під час розгляду проекту містобудівної документації «Детальний план території з метою уточнення місця розміщення цеху з виробництва олії в зоні об’єктів 5 класу санітарної класифікації в районі вулиці Прибера».


Метою розроблення детального плану є реконструкція існуючого підприємства по переробці насіння соняшника. Проект не включає об’єкти, які відносяться до таких, що становлять підвищену екологічну небезпеку.
У засіданні взяли участь громадяни міста, посадові особи органів місцевого самоврядування, служб та відділів виконкому, представники засобів масової інформації. Всього зареєстрованих було 29 громадянина.
Одноголосно було прийнято пропозицію про винесення проекту рішення «Про затвердження детального плану території» на чергове засідання виконкому .

Виконавчий комітет Павлоградської міської ради