- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла нарада Української асоціації футболу та презентація проекту UEFA GROW

11 вересня в малій залі міськвиконкому  пройшла нарада в рамках ознайомлення з проектом UEFA GROW  під головуванням міського голови Анатолія Олексійовича Вершини,  за участю першого віце-президента Української асоціації футболу Протасова Олега Валерійовича,  заступника Генерального секретаря Української асоціації футболу Бондаренка Андрія Володимировича,  заступника міського голови Шуліки Олени  Олександрівни,  президента федерації футболу  Дніпропетровської області Андрухів Віктора Васильовича, голови федерації футболу м.Павлограда Єрмакова Олександра Геннадійовича.

У місті Павлоград останнім часом придыляэться велика увага розвитку футболу: відродження турнірів та чемпіонатів серед дітей, аматорів та ветеранів де приймають участь більше 1тис. футболістів, створення міської команди ФК «Павлоград» та ФК «Атріум», які розпочали виступи у супер лізі Дніпропетровської області.

На нараді проходило  обговорення ефективного розвитку  футболу в місті Павлограді та Україні в цілому,  підписаний меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між Українською асоціацією футболу та Павлоградською міською радою.

Дана зустріч дала можливість нашому місту стати учасником проекту UEFA GROW в якому будуть брати участь учні 2-3 класів загальноосвітніх шкіл міста.