- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшло чергове засідання конкурсної комісії

08 вересня 2021 р. відбулося чергове засідання конкурсної комісії  на заміщення вакантної посади  керівника   Павлоградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  № 1 Павлоградської міської ради Дніпропетровської області.

У ході роботи комісії здійснено перевірку професійних компетентностей кандидатів шляхом письмового тестування та вирішення ситуаційного завдання.

Тестування на знання законодавства проводилося з метою визначення рівня знань законодавства у сфері загальної середньої освіти.

Розв’язання ситуаційного завдання проводилося з метою з’ясування спроможності кандидата використовувати свої знання та досвід під час виконання посадових обов’язків шляхом оцінки відповідності професійної компетентності та професійних знань кандидатів встановленим вимогам,  що пов’язані із завданнями та змістом роботи керівника закладу загальної середньої освіти .

За результатами  обробки результатів,   кандидати  допущені до наступного етапу конкурсу. А саме 09.09.2021 р. відбудеться презентація   перспективного плану розвитку закладу та буде визначено  переможця конкурсу.

протокол