- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшло позачергове засідання Павлоградської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

28 вересня 2020 року проведено позачергове засідання Павлоградської міської комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на якому розглянуто питання «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення на території міста».

За результатами обговорення прийнято рішення:

  1. в зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в місті запровадити обмеження на заходи у приміщеннях та на території: закладів загальної середньої, дошкільної освіти, позашкільної, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, закладів культури, спорту, медичних закладів, підприємств, установ, організацій комунальної форми власності.
  2. забезпечити посилений протиепідемічний режим в закладах з цілодобовим перебуванням дітей–сиріт, дітей з сімей із складними життєвими обставинами в закладах освіти, ДНЗ №8, Гімназії з інтернатним відділенням.
  3. забезпечити проведення та дієвий  контроль  за  проведенням дезінфекційних заходів у транспортних  засобах,  що  здійснюють регулярні  та нерегулярні  перевезення  пасажирів,  та  у  місцях  масового  скупчення  людей (зупинки транспорту, автомобільні, залізничні вокзали, та інші місця, де перебувають  пасажири,  місця  проведення  масових  заходів,  що  проводяться відповідно  до  вимог  постанови  №641,  супермаркети,  місця  торгівлі продовольчими товарами, в тому числі ринки, тощо), та інші питання.

 

 

Відділ з питань НС та ЦЗН міської ради