- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшло засідання «круглого столу» із представниками громадських організацій учасників АТО, воїнів-інтернаціоналістів та чорнобильців.

11.10.2016 року в БК ім. Кірова з нагоди Дна захисника України відбулось засідання «круглого столу» за участю заступника міського голови Шуліки О.О., представників громадських організацій — спілки воїнів-інтернаціоналістів, міської ради ветеранів, союза «Чорнобиль», воїнів АТО, волонтерів.
В заході прийняли участь представники соціальних, комунальних служб міста, органів місцевого самоврядування.

На засіданні піднімались проблемні питання щодо лікування та пільг на лікарські засоби, перевезення пільгових категорій населення у громадському транспорті та ставлення водіїв до цієї категорії населення, ремонт квартир та виділення земельних ділянок для ветеранів і воїнів АТО та інші. Керівник ДФ ПАТ «Укртелеком» Панасюк О.О. прокоментувала проблему із стаціонарним зв`язком яка сталося в місті в результаті того, що було пошкоджено кабелі, та пообіцяла відновити зв`язок першочергово для людей похилого віку.
Усі проблемні питання було уважно вислухано та надані відповіді щодо їх вирішення. Найболючіші питання, які потребують більш детальної уваги було внесено до протоколу засідання та передано керівникам відповідних служб для подальшого розгляду.