- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшло засідання Павлоградської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

4 листопада 2020 року проведено позачергове засідання Павлоградської міської комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на якому розглянуто питання «Заходи із запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

За резутатами обговорення прийнято рішення:

  1. призупинити дію пільгового проїзду у міському автомобільному транспорті загального користування для пенсіонерів за віком, пенсіонерів з іншими видами пенсій (по втраті годувальника, за вислугу років), та осіб з інвалідністю 3 групи.
  1. посилити роботу з виявлення та припинення фактів вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Згідно статті 44 порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених  Законом України  «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

 

 

Відділ з питань НС та ЦЗН міської ради