- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшло засідання Ради регіонального розвитку міста Павлоград

21 квітня підписано Указ Президента про створення Ради регіонального розвитку – майданчика для прийняття важливих і ефективних рішень у сфері реалізації програм регіональної політики і реформи децентралізації.

Рішенням виконкому від 26.12.2018 №937 була створена Рада регіонального розвитку міста Павлоград, що є консультативно-дорадчим органом при виконавчому комітеті Павлоградської міської ради. До складу Ради увійшли представники органів місцевого самоврядування, члени виконкому та депутати.

Стратегія регіонального розвитку для кожної території є одним із першочергових завдань, адже лише маючи чіткий план того, як має розбудовуватися та розвиватися регіон, можна очікувати на гарні результати.

Згідно з Положенням основними завданнями Ради є сприяння налагодженню ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, бізнесом щодо удосконалення державного будівництва, напрацювання новітніх підходів у сфері місцевого та регіонального розвитку; вироблення узгодженої позиції щодо соціально-економічного та гуманітарного розвитку міста, механізмів подолання диспропорцій розвитку, ефективного використання економічного потенціалу міста, підвищення інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності тощо.

10 січня під головуванням міського голови А.О. Вершини було проведено перше засідання Ради регіонального розвитку міста Павлоград. На засіданні Ради, що проводилася у рамках Стратегії регіонального розвитку, були підведені підсумки роботи за 2018 рік та обговорили шляхи розвитку нашої громади на 2019 рік.