- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшло засідання з представниками ветеранських організацій

Напередодні Дня ветерана 24 вересня 2014 року пройшов круглий стіл за участю представників міської організації “Ради ветеранів”, центральної первинної організації ветеранів, первинної організації мікрорайону ім 40 років Жовтня, первинної організації сел. Шахтобудівників, міської організації “Діти війни”, заступника міського голови О.О.Шуліки, керівників структурних підрозділів виконкому, представників медицини, Червоного хреста, соціальних служб, пенсійного фонду та засобів масової інформації.
О.О.Шуліка проінформувала присутніх про заходи заплановані з нагоди свята для ветеранів нашого міста, матеріальну та спеціалізовану допомогу людям похилого віку, яка надається соціальними службами.
В ході зустрічі фахівці відповідних служб відповіли на питання щодо медичного обслуговування, протезування, санаторно-курортного відпочинку, пенсійного забезпечення, адресної та соціальної допомоги ветеранам. Окремо було зазначено, що для людей похилого віку важливою є моральна підтримка та допомога, яка під силу кожному з нас. Представники ветеранських організацій висловили подяку школярам та молоді міста за чуйність, уважність та надану їм допомогу.
Це свято в черговий раз нагадує нам, що поруч живуть люди, які кожного дня потребують нашої уваги й турботи.