- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшов VIII щорічний фестиваль «Різдвяні зустрічі 2017» для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Дніпропетровської області

14 січня  2017 року в м Дніпро, Будинку культури «Лоц – Каменський»  пройшов VIII щорічний фестиваль « Різдв»яні зустрічі 2017» для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Дніпропетровської області. Незмінним організатором даного заходу став Благодійний фонд «ПОМОГАЕМ». Метою проведення фестивалю є відзначення успіхів і досягнення сімей, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, показ позитивних прикладів у вихованні прийомних дітей і популяризація влаштування дітей-сиріт в сім’ї.

На маленьких гостей чекала цікава розважальна програма, творчі майстер — класи, виступи клоунів та аніматорів. Довгоочікуваним для учасників фестивалю стало традиційне нагородження кращих сімей в                    10 номінаціях. Від міста Павлоград  номінацію «Родина року» представила прийомна родина Вєрченко Валентини Миколаївни та Бутенко Владислава Миколайовича;  номінацію «Відкриття року»- дитячий будинок сімейного типу Корчака Ігоря Орестовича та Корчак Людмили Сергіївни; номінацію «Золота ліра»- дитячий будинок сімейного типу Шестухи Марини Вікторівни.

Порівняно з минулим роком кількість родин переможців збільшилось на одну. Дитячий будинок сімейного типу Шестухи М.В. здобув перемогу в номінації «Золота ліра». Дитячий будинок сімейного типу Корчака І.О. та Корчак Л.С. стали першими в номінації «Відкриття року».

Щиро зичимо всім родинам учасникам успіхів та невтомного бажання  у досягненні  нових перемог!