- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Проведена реконструкція мереж зовнішнього освітлення автомобільного мосту

За ініціативою міського голови, враховуючи звернення громадян, депутатів Павлоградської міської ради, в рамках виконання програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста на 2014-2019 рр., у 2019 році за рахунок коштів міського бюджету було виконано будівельно-монтажні роботи з реконструкції мереж зовнішнього освітлення автомобільного мосту через річку Вовча м. Павлоград. Кошторисна вартість робіт склала 527,06546 тис.грн.

Замовником з розробки проектно-кошторисної документації та виконання будівельно-монтажних робіт по об’єкту є управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради. Роботи виконувалися підрядною організацією ТОВ «ПСУ-417 Л.П.Е.».

В межах даного проекту виконано роботи по демонтажу 11 існуючих металевих опор, 16 оголовників, 27 світильників, встановлено 5 оцинкованих опор освітлення, встановлено енергозберігаючі вуличні світильники СЕС 2-75 Л1-1 Радій в кількості 30 шт. Крім того прокладено силовий кабель для дорожніх знаків та встановлені дорожні знаки зі світлодіодною підсвіткою.

Впровадження даного проекту з сучасним світлодіодним освітленням покращить видимість мосту в темний час доби та підвищать безпеку учасників дорожнього руху.