- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Проведений тренінг для ОСББ

 

5 вересня 2019 року в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків енергоефективних рішень» (HOUSES), за підтримки Павлоградської міської ради практикуючим бухгалтером для ОСББ, аудитором, співавтором книги «Настільна книга голови та бухгалтера в ОСББ і ЖБК» Ларисою Кіяненко проведений тренінг «Фінансово — бухгалтерська діяльність в ОСББ».

У вітальному виступі міський голова Анатолій Вершина наголосив на важливості роботи щодо створення і функціонування ОСББ, зазначив високі результати співпраці міської влади з ОСББ і побажав присутнім успіхів у цій нелегкій справі.

Захід зібрав понад 30 небайдужих і активних осіб – голів та бухгалтерів ОСББ м. Павлограда та м. Тернівки. Всі присутні мали можливість змістовно поспілкуватися та обмінятися досвідом.

В подальшому в рамках Проекту ЄС / ПРООН «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків енергоефективних рішень» (HOUSES) планується проведення ряду подібних заходів, на яких будемо раді побачити всіх, кому небайдуже власне майбутнє та майбутнє рідного міста.