- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Проведення новорічних свят та зимових канікул для павлоградських дітлахів

 

19 грудня 2018 року було дано старт святковим новорічним заходам.
В школах та закладах дошкільної освіти до Дня св. Миколая були проведені тематичні свята «Святий Миколай в гості до діток завітав».
Дітей пільгових категорій ДНЗ № 8 та учнів інтернатного відділення ЗШ № 18 відвідали міський голова Вершина А.О. та народний депутат України Мартовицький А.В. і подарували дітям фрукти й солодощі.


30 дітей пільгових категорій 19 грудня 2018 року взяли участь в обласному святі до Дня святого Миколая в театрі опери та балету, близько 400 дітей пільгових категорій побували на яскравій виставі до Дня Святого Миколая в МКДЦ «Мир».
Обласну «Ялинку» в облдержадміністрації відвідали 107 дітей, понад 2тис. юних павлоградців прийняли участь у благодійних новорічних програмах під патронатом міського голови в МКДЦ «Мир»

.
Святкові новорічні програми для дітей дошкільного віку з числа вимушених переселенців та дітей учасників АТО пройшли у Палаці творчості дітей та юнацтва та Центрі позашкільної роботи.


Новорічні свята та ранки в закладах освіти відвідали близько 11 тисяч дітей.
До свята дітям пільгових категорій надано близько 600 солодких подарунків, в тому числі 300 подарунків від спонсорів.
Учні та вихованці позашкільних закладів взяли участь у міському дитячому новорічно-різдвяному фестивалі «Різдвяна зірочка».
Протягом зимових канікул проходять різноманітні конкурсно-розважальні програми, спортивні змагання, екскурсії та ігрові програми. Пройшли конкурси «Кращий святковий клас», «Новорічне вбрання для рідного класу». Діти розважаються на ігрових програмах біля міської ялинки на Соборній площі. 16 шкільних команд взяли участь в новорічному фіналі гри «Що?Де?Коли?».


Понад 270 учнів здійснили подорожі до міст Дніпро, Запоріжжя, Львів.