- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Проведення семінару-практикуму для опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів

За ініціативою заступника міського голови О.О. Шуліки, з метою посилення контролю за дітьми – сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування в літній період, попередження нещасних випадків серед них, ознайомлення з діючим законодавством 20 травня 2019 року в будинку культури “Ветеранів” був проведений семінар – практикум для опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів.


У роботі семінару взяли участь представники служби у справах дітей, відділу освіти,  Павлоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу з питань сім’ї, молоді та спорту, управління соціального захисту населення, відділу реєстрації та обліку громадян,  відділу охорони здоров’я та правоохоронних органів.

На семінарі був зроблений аналіз стану справ в дитячому середовищі. Олена Шуліка подякувала законним представникам дітей за їх небайдуже ставлення до долі дітей, за турботу про них. Вона проінформувала щодо перспектив поліпшення захисту прав та інтересів дітей в місті Павлограді.

Опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі задали безліч питань щодо виховання, навчання, оздоровлення, лікування, утримання їх підопічних дітей, на які отримали змістовні відповіді.

Питання, які потребують подальшого вирішення взяті на контроль та будуть вирішені.

Законні представники дітей попереджені щодо належного виконання своїх обов’язків та посилення контролю за підопічними дітьми.

Спілкування відбулося в активному обговоренні.