- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Реалізація Програми пріоритетного розвитку Павлограда «Місто без околиць» продовжується

Сьогодні наша країна знаходиться у непростих обставинах, пов’язаних з епідемію коронавірусу та цілим рядом економічних проблем, які ми наразі усі відчуваємо.

Крім того, на життєдіяльність павлоградської громади впливають ще два важливих аспекти – це ситуація, яка склалася у вугільній галузі та державне фінансування Павлоградського хімічного заводу.

У цій непростій ситуації міська влада та керівники містоутворюючих підприємств роблять усе можливе для підтримки городян та підтримки стабільної ситуації у місті. З міського бюджету були виділені кошти на закупівлю медичного обладнання, медикаментів та засобів захисту, шахти поступово виходять з режиму простою, а Хімічний завод отримав від держави фінансову підтримку.

На початку 2020 року його було оголошено роком присвяченим мікрорайонам нашого міста та їх благоустрою, облаштуванню зон відпочинку, спортивної інфраструктури, безпеки та комунальних послуг. Тож, не зважаючи на труднощі,  реалізація Програми пріоритетного розвитку Павлограда «Місто без околиць» продовжується.

22 травня на мікрорайоні Шахтобудівників пройшла виїзна нарада за участю міського голови А.О. Вершини, депутатів міської та обласної рад, освітян, керівників комунальних підприємств та ін.. Зокрема було оглянуто територію спортивного стадіону загальноосвітньої школи №16. Саме тут найближчим часом продовжаться роботи з будівництва вже другого в місті «скейтленд парку». В ході зустрічі обговорювались питання благоустрою прилеглої до стадіону території. Зокрема вже демонтується наземна теплотраса, оскільки труби будуть прокладені під землею.

Під завершення наради до міського голови стали підходити місцеві жителі , які розповіли про проблеми мікрорайону, які потребують вирішення та мали можливість задати нагальні питання.