- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Реалізовано проект «Шкільний дворик «Екодрайв: Міссія-перезавантаження»

17  травня відбулося урочисте відкриття проекту «Шкільний дворик «Екодрайв: Міссія-перезавантаження».

 

Завдяки реалізації проекту, ініціативній групі Павлоградської ЗШ№9 під керівництво Коміссарчук Алли Іванівни вдалося  ревіталізувати внутрішній дворик та вирішити проблему створення сучасного спільного громадського простору для школярів, їх батьків, мешканців мікрорайону  та гостей школи. Дворик став цікавим місцем зустрічі мешканців мікрорайону школи, громади міста, місцем відпочинку для учнів школи, батьків та вчителів.

Запланований бюджет -357 860 грн.: підтримка з фонду конкурсу-55 000 грн, запланований власний внесок-222 795 грн., внесок з інших джерел-80 065 грн.

В ході реалізації проекту своїми руками та за власний внесок проведено 12 суботників, придбано пісок, брус для виготовлення місць для сидіння, бордюри, зелені насадження, ґрунтовка під фарбу, лави паркові. Виконано: демонтаж існуючого асфальтового покриття, вивезення будівельного сміття, створення піщаної подушки під бруківку, приготування та укладання гарцовки для бруківки, частковий ремонт ганків, демонтаж старих та монтаж бордюрів для клумб та бруківки, встановлення місць для сидінь навколо колон. Використано транспорт та  спецтехніку.