- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Результат проведення рейду “Сім”я”.

                                  

З  метою відвідування та здійснення контролю за умовами проживання та виховання дітей 23.04.2019 року спеціалістами служби у справах дітей Павлоградської  міської ради спільно з інспектором ювенальної превенції Павлоградського відділу поліції  проведені рейдові заходи  на території міста.

Під час заходів були обстежені  житлово-побутові  умови проживання           19 сімей, в яких проживає 39  дітей.

З батьками проведена  роз’яснювально — профілактична робота з приводу  неналежного виконання батьківських обов’язків щодо утримання, виховання, навчання, обстеження та лікування дітей, щодо посилення контролю за дітьми, які схильні до скоєння  правопорушень,  злочинів та ухилення від навчання.

Всі батьки  попереджені про відповідальність за злісне невиконання   батьківських обов’язків згідно вимог  чинного законодавства.

За результатами рейду на 4 батьків складені адміністративні протоколи згідно ст. 184 КУАП.    3  дітей, які перебували в складних життєвих обставинах, були доставлені в дитяче відділення КЗ “Павлоградська міська лікарня № 1” ДОР”. Службою вживаються вичерпні заходи щодо захисту прав та інтересів дітей, недопущення зловживання їх правами. Відносно матері будуть направлені матеріали до суду на  позбавлення її  батьківських прав.

Громадяни, які мають інформацію стосовно дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах, та потребують допомоги, можуть звернутися до служби у справах дітей за адресою: м. Павлоград, вул. Соборна, 42-А, або за телефоном  095-7520612.